Vorige slide
Volgende slide

OVER ORION

Al bijna 30 jaar zijn wij als contractor een betrouwbare en goed gekwalificeerde partner voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Sinds 1996 zijn wij VCA* gecertificeerd. Wij werken volgens de norm NEN-EN 1090-1 exc-2/EN ISO 3834-2 alsmede EN 10204 Herwaarmerking. Hiermee garanderen wij mede de kwaliteit van onze eindproducten.

Orion is flexibel en meedenkend

Veel van onze klanten stellen hoge eisen aan onze  dienstverlening. Vaak moeten wij snel, adequaat en oplossingsgericht inspelen op problemen. Liefst zonder dat het productieproces hinder ondervindt van onze werkzaamheden. In onze uitgebreide werkplaats bereiden wij dan het werk voor, op locatie denken we mee in de meest efficiënte manier van aanpak. Door onze ruime ervaring worden problemen vaak ter plekke opgelost, rekening houdend met alle veiligheidsaspecten volgens ons strakke veiligheidsmanagement systeem. Om de uit te voeren werkzaamheden op locatie te ondersteunen beschikken wij over eigen mobiele werkplaatsen, kantine units en opslagruimtes in zeecontainers. Wij beschikken over een eigen vrachtwagen (Scania R-490) met laadkraan (HIAB X-HiPro 638 E-8 + Jib 150X-6 + 1m), voorzien van TCVT certificaat, evenals bedienend personeel.

Werkzaamheden van A tot Z

Doordat alle disciplines in ons bedrijf vertegenwoordigd zijn kunnen we het hele proces van ontwerp tot realisatie uitvoeren, aan de hand van (preview) Inventor 3D tekeningen voor een te plannen installatie, opnemen van de situatie ter plekke, inmeten en werktekeningen maken, prefab werkzaamheden, fabricageboeken voor leidingwerk en montage.

Gekwalificeerd laswerk

Wij investeren continu in het vakmanschap van onze medewerkers. Als bedrijf beschikken wij voor de diverse lastechnieken over de nodige Lasmethode Kwalificaties (LMK, WPQR) en zijn wij in staat de vereiste Lasmethode Beschrijvingen (LMB, WPS) te maken. De (persoonlijke) Lasserskwalificaties van onze lassers (LK, WPQ) worden actueel bijgehouden in een databank.

Indien gevraagd leggen wij het hele productieproces vast in een fabricageboek, waarvan ook NDO met verslaglegging deel uit kan maken. Onze las coördinator beschikt over IWC-B nivo B volgens NEN-EN-ISO 14731.

Gekwalificeerde mensen

Onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige relevante diploma’s die vereist zijn voor het uitvoeren van risicovolle werkzaamheden en handelingen, e.e.a. volgens door SSVV aangegeven exameneisen SOG.

Dit betreft:

Verder beschikt al ons personeel over VCA en/of VCA-VOL.
Eigen BHVer beschikbaar.

Orion Industrieservice is tevens een Kenteq Erkend Leerbedrijf